eXTReMe Tracker

Thursday, June 28, 2007

Pole kellegi asi

Sain siis nüüd teada ammuteada tõe, et ma olen demokraat. Pole eriti miski üllatus, kuid keda ma siis nüüd ikkagi Eestis valima peaks. USAs oleks lihtne (test ju põhineb ka USA väärtushinnangutel) valida kahe partei vahel, aga Eestis?
Viimane valik märtsivalimistel (IRL) oli pigem seetõttu, et tundus ainuke mõistlik inimeste kogum olevat, kuigi RP osalust arvestades on neil ikka pikk tee areneda taas usutavaks parteiks. RE ja KE on ühe mündi kaks külge ja nad võiks kunagi liituda, saaks musta huumorit pikaks ajaks :) Ja lõpuks jääb SDE, mille nägu on ikka täitsa udune alles - nagu titt, kellest ei saa aru, on ta ema või isa nägu, rääkimata tüdrukuks ja poisiks määratlemise võimalikkusest.
Mis puutub, aga testi lisaküsimustesse, siis keskkonnateema olulisuse kõrval ei oska mina arvata, kes on voodis paremad, kas demokraadid või vabariiklased. Pigem vist ikkagi demokraadid, kes suudavad näha elu ehk veidi laiemalt, kui Piiblis ettekirjutatud või range sõjaväekord ette näeb... või on seegi eelarvamus, kes teab.

P.S. Aga see, et eksvasakparteilane Sirje on tugev demokraat, annab vastuse, küsimusele, miks ta Toomsalu pikalt saatis, kuid miks ta sinna üldse läks... tegelikult ei huvita ka. Aga vähemalt paneb oma mõtteavaldustega närvi elama :)

You are a

Social Liberal
(78% permissive)

and an...

Economic Liberal
(33% permissive)

You are best described as a:

Democrat (33e/78s)










Link: The Politics Test on Ok Cupid
Also: The OkCupid Dating Persona Test

2 comments:

Triin said...

Nojah. Ameerika liberaal pole muidugi päris see, mis meie oma...

Anonymous said...

Good for people to know.