eXTReMe Tracker

Monday, June 25, 2007

Eelarvamuste kütkes


Käisin ühel sünnipäeval mõni nädal tagasi. Palju ärimehi ja muidu toredaid mehi oli koos. Aga kuna mulle mehena ikka naised meeldivad, siis räägiks hoopis naiselikust poolest.
Seisab naine - pikk (üle 180 cm), kõhn, blond (üksikud puna- ja mustajuukselised kenad erandid välja arvata). Naise kõrval (või pigem kaenla all) seisab mees - lühike (alla 180 cm kindlasti), tüse (mõni ka lihaseline), siilipeaga...
Ma võin ju olla eelarvamustega ja mitte nii kõva egoga kui need toredad ärimehed oma pikkade saatjatega, kuid tahes-tahtmata mõtled, mille kuradiga need pisikesed mehed küll vaigistavad naiste ürgse soovi "pikkade, tõmmude, mustapealiste meeste" osas. Kas see ongi ainult kindlustunne, et mammutiliha on alati laual või on seal miskit veel?

5 comments:

Mariliis said...

Mkmm, kõigil naistel pole küll ürgset soovi pikkade tõmmude meeste järele. See soov on noortel tüdrukutel, kes ei tea meestest mitte midagi. Pealegi on hullamisel ja elukaaslase otsimisel vahe.

Aga noh, nagu öeldakse: ilu ei sünni patta panna. Mammutiliha aga küll :)

See Kaob said...

Võibolla enam ei olegi, sest naised ise kütivad ammu juba mammuteid :) Ja mehi valivad/võtavad ka naised mitte vastupidi (ja nii on see vist alati olnud). Mehed ainult arvavad, et nemad juhivad mängu, aga kui mõtled, et kuidas sina omasid valid, siis meestel pole eriti mingit sõnaõigust, eks ole!

Sipsik said...

Mina pakuks kahte varianti.
Üks on too levinud negatiivne, et pisikesed agressiivsed tüübid vajavad enese kõrvale silmatorkavat naist, kellega vastastikune kasuliku koostöö pakt - mina köhin pappi, sina ole ilus ja naerata.

Teine variant selline, millega isegi 2x kokku olen puutunud (tõsi, kumbki pole minust lühem olnud, kuid kontsadel tundusin vähemalt endale neist pikem) ja need mehed jätsid mulle sügava mulje tänaseni. Mõlemad imelikul kombel ka edukad ja liidrirollis, kuid mitte see pole peamine. Nad olid vastupandamatult ürgselt isased. Välimuselt pigem inetud, kuid sellise tõmbejõuga, et midagi hullu. Ürgne mehelikkus segatuna minu kui naise imetlemisega ja ongi katus pealt läinud.
Tõsi, tänaseks on mõlemad eksid, kuna eks ühiskonnas/ärielus liidrirolli kandev mees kodus teistsugune ei ole ja seal sai otsustavaks minu allumatus.
Kõigel on oma hind.

See Kaob said...

Sipsik, äkki selles ongi point, et enamasti on selliste ürgisaste parimateks kaaslasteks ürgemased :) Kuigi tänapäeval on mimikri nii professionaalne, et esmapilgul ei tee bitchil ja ürgnaisel vahet. Õnneks tuleb sisu lagedale peale esimesi lauseid, kui saad aru, et ürgnaise enesemääratlus toimubki läbi mehe elu ja tegemiste.
Aga kas siis nn allumatute ehk iseseisvate naiste saatuseks jääb kaasaegsete pehmete meestega õnnelik olla, sest need võtavad olulisel määral elulisi ja sotsiaalseid kohustusi enda kanda. Aga pehme mees ei suuda/oska tõenäoliselt võtta enda kanda ilusa tühja kesta elu ning seetõttu ongi normaalne, et mehed, kelle egosammas ulatub mitmekordselt üle nende kasvu, aitavad elule mõtte anda paljudele ürgnaistele ;)
Ok, pika segase mõttearenduse lõpp on lihtne - see nähtus "lühike mees pikk naine" on täitsa normaalne nagu kõik muudki sotsiaalsed võrgustikud :)

Anonymous said...

lugesin osaliselt ja pisteliselt Teie veebipäevikut, noormees. teist võib halvimal juhul saada samasugune kibestunud elupõletaja nagu minust. loodan, et nii ei lähe ning soovitan ühtlasi järgmise veidigi püsivama naissuhte korral enne eiramise alustamist järgi mõelda ... parem tihane taskus kui varblane katusel.